Søgemodul, hvor du kan vælge minimum skridtlængde.

Minimum skridtlængde er målet fra sadlen og ned til toppen af pedalen, når den er længst væk.

Altså har du en cykel i forvejen, hvor du du har den indtillet så du sidder med rette afstand til pedalerne, kan du måle fra top sadel til top pedal når den er længst væk.

Dette mål skal den nye cykel ikke være større end. Men gerne 5-20cm lavere alt afhængig af cykelmodel.

Da en MTB jo har meget mere af sadelpinden synligt en en classic cykel.

Når vi vælger at tage dette mål frem for stelstørrelse er det fordi at vi ikke længere kan bruge traditionelle stelstørrelser til noget da cykler i dag er designet meget forskelligt.

På nogle cykler er der meget Sloop(fald mod bagenden af den stang der normalt var vandret på en herrecykel) på andre er der måske knap så meget sloop men til gengæld en affjedret sadelpind der resulterer i af sadelen ikke kan sættes længere ned en 8-12 over sadelrøret). Andre cykler kan ikke sættes langt ned i sadelen fordi at bagagebæreren er i vejen for det.

Alt sammen gør at vi ikke kan bruge stelstørrelsen til ret meget. Vi måler på alle vores modeller ud fra hvor langt ned det rent faktisk er muligt at sætte sadlen ned.

Er din skridtlængde f.eks. 85cm kan en classic cykel med minimum skridtlængde på ca. 80cm måske være et godt bud. Er det til gængæld en MTB du ønsker kunne et minimum skridtlængde på 70-75cm måske være et bedre bud.

Du finder søgemoduset i kollonnen til højre næsten nederst.

Sloop


Produktsøgning

Batterisøger

Producenter

Avanceret søgning

Vare kategorier

Under kategorier

El-System

Motorplacering:

Køn:

Gear

Max rækkevidde ifølge FantomBike

45 - 110 km

Max rækkevidde ifølge producent

50 - 210 km

Minimum skridtlængde

0 - 86 cm

Pris(Cykler ekskl. batteri)

3 - 17995 kr
Scoopie