Vi har valgt at dele cykler og batterier for at gøre både batterier og cykler mere sammenlignelige.
Batterier svinger meget i pris alt efter mærker og kvalitet. Men generelt vil der være stor prisforskel om batterier har lille kapacitet eller stor kapacitet. Desuden tilbyder cykelmærker forskellige garantier og holdbarhed på batterier. (Tjek garanti oversigt)

Nogle cykler leveres med 1 størrelse batteri og andre med flere valgmuligheder. Tidligere skrev vi prisen på den billigste variant inkl. batteri. Dertil kom så tillægspriser for at opgraderer til et større batteri.
Det resulterede i at flere kunder havde fået opfattelsen af at man kunne købe et batteri til 600-1500 kr. Hvilket er meget uheldigt når det gamle batteri er brugt op og det nye skal indkøbes.
Ved at man kan se cyklerne pris uden batteri er det også lettere at sammenligne cyklerne for sig. Der kan jo godt være en cykel der koster 16.000,- inkl. batteri men hvoraf batteriet koster 6.100,- og en anden til 16.000,- hvor batteriet kun koster 3.000,-. 

Det kan jo godt være væsentligt den dag hvor man skal købe et nyt batteri.

Et andet sted det er en fordel at de ikke er samlet er når i skal vælge en model hvor der er flere batteristørrelser. Hvis vi kørte det som en samlet vare ville en cykel måske kun være muligt at købe med 1 str. batteri hvor en anden cykel der bruger samme type batteri måske er på laget med en anden størrelse batteri.

På denne måde giver vi også mulighed for at vælge bland de batterier der er hjemme uanset hvilken cykel vi har købt dem hjem sammen med.


Produktsøgning

Batterisøger

Producenter

Avanceret søgning

Vare kategorier

Under kategorier

El-System

Motorplacering:

Køn:

Gear

Max rækkevidde ifølge FantomBike

45 - 110 km

Max rækkevidde ifølge producent

50 - 210 km

Minimum skridtlængde

0 - 86 cm

Pris(Cykler ekskl. batteri)

3 - 17995 kr
Scoopie