e-mærke
Facebook

Kategorier

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

FantomBike.dk tilbyder rådgivning, salg og service af "el-cykel flåder" for erhvervs brug i det offentlige eller private erhverv.

Når der er tale om erhvervsbrug af el-cykler kræves der både høj driftsikkerhed og at cyklen føles god at køre på, men ikke mindst at brugervenligheden er helt i top.

Mange tror at el-cykler føles ens at køre på, men det gør de langt fra. Den letteste måde at forstå hvordan forskellige el-cykler føles at køre på, er at blive vejledt igennem de typiske forskelle i teknikken og som i praksis er meget betydende for, om den daglige erhvervsbrug på el-cykler bliver en succes.

Vi anbefaler gerne nogle modeller der passer til dine arbejdsbehov og økonomi ud fra vores praktiske erfaringer og præsenterer gerne vores "el-cykel flåde koncept" og de fordele konceptet giver.

Mange års erfaring i markedet og ikke mindst at vi er specialiseret i el-cykler fra mange mærker, giver et godt fundament for at give de rigtige anbefalinger.

Kig forbi en af vores butikker, eller kontakt os for mere information omkring hvad FantomBike kan tilbyde af rådgivning, salg og service i elektrisk erhvervs transport.
 
FantomBike Oktober 2013

Viabill

LånLet

Produktsøgning

Batterisøger

Producenter

Vare kategorier

Under kategorier

El-System

Motorplacering:

Køn:

Gear

Max rækkevidde ifølge FantomBike

35 - 110 km

Max rækkevidde ifølge producent

40 - 210 km

Minimum skridtlængde

0 - 86 cm

Pris(Cykler ekskl. batteri)

4 - 25995 kr

Nyhedsbrev