Scoopie

Nyhedsbrev

Batterier

Batterier

Her finder du vores udvalg af batterier. Fordelt på forskellige kategorier.

Du kan også vælge at bruge vores batteri...

Mere
 • Litium batterier

  Mangler du et nyt litium batteri?
  Her listes alle de forskellige litium batteri typer til de forskellige el-systemer. Vær opmærksom på at systemerne kan have forskellige elektronik styringer og at det derfor er vigtigt at du får den rigtige batteri type. Batteri og oplader skal passe sammen, for korrekt styring af opladnings processen.

  Kvaliteten på batterier hænger sammen med prisen:
  Batterier kan fås i mange forskellige kvaliteter og derfor er den bedste måde at sikre sig et godt kvalitetsbatteri, ved at vælge et der er oplyst batteri producent på.
  Når en producent har lagt navn til et batteri, er der også minimum kvalitetskrav til produktet, hvorimod de "navnløse" batterier kan afvige meget i kvalitet, fra batteri til batteri.

  Egenskaber ved de forskellige litium batteri typer, kort fortalt:
  Litium Ion: Denne type er den mest benyttede og derfor den mest gennemtestede type af litium batteri typerne. Fysisk er disse batterier samlet af en mængde små batteri celler, som hver især er pakket som f.eks et helt almindeligt lommelygte batteri (rundt batteri celle med + i den ene ende, og - i den anden ende). Denne type kan også fås som "High Volt" celler, der yder mere eller fylder mindre.
  Holdbarheden ligger typisk på hvad der svarer til 400-600 fulde opladninger og for "High Volt" cellede batterier på ca. 1000 fulde opladninger.

  Litium Ion Polymer eller bare Litium Polymer:
  Denne type litium batteri består af samme kemi og sammensætning som litium ion battericellerne, men cellerne er ikke pakket i runde ruller, men i urullede plader som stakkes oven på hinanden. Fordelen ved det er, at de kan pakkes i forskellige former og tilpasses forskellige størrelser.
  Holdbarheden ligger typisk på hvad der svarer til 500-600 fulde opladninger.

  Litium Ferro Fosfat eller Litium LiFePO4:
  Denne type litium batteri er sammensat kemisk på en lidt anden måde, således at batteriet teoretisk kan holde til væsentligt flere lade cyklusser, men til gengæld er væsentligt tungere (typisk 50% tungere). Typen produceres endnu ikke af ret mange kendte producenter og den praktiske erfaring på holdbarheden ved brug på køretøjer er stadigvæk ret begrænset.
  Holdbarheden er typisk oplyst til, hvad der svarer til 1500-2000 fulde opladninger.

  Garanti på batterier:
  Batterier opfattes i købeloven som en sliddel og derfor gives der på batterier typisk kun 6 måneders garanti. Normalt er det på mærkevare batterier ikke et problem, da eventuelle problemer er sjældne og som regel kommer meget hurtigt og derfor opdages, når vi tjekker batterier ved klargøringen. For at sikre batteriet lang levetid, er det vigtigt at det aldrig ligger i lang tid uden at være opladet. Oplad gerne batteriet efter brug hver gang, eller på en måde der passer til dit forbrugsmønster.

  Erfaringsmæssigt holder litium batterierne 3-6 år, men det afhænger meget af forbrugsmønster og minimums krav til rækkevidde per opladning. Jo mere overkapacitet du har i batteriet fra start, jo længere levetid vil dit batteri have for dig.

  Har du spørgsmål eller specielle behov - eller kan du ikke finde det du søger, kontakt os venligst på tlf. 7682 2010.

 • Andre batterier

  Mangler du engangs eller genopladelige batterier. Her listes de forskellige batterier. Mangler du et batteri du ikke kan finde hos os, så kontakt os venligst på tlf. 7682 2010.

 • Udvidet batterigaranti
 • El-Knallert batterier

ViabillLånLet

YoutubeFacebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Produktsøgning

Batterisøger

Producenter

Vare kategorier

Under kategorier

El-System

Motorplacering:

Køn:

Gear

Max rækkevidde ifølge FantomBike

45 - 110 km

Max rækkevidde ifølge producent

50 - 210 km

Minimum skridtlængde

0 - 86 cm

Pris(Cykler ekskl. batteri)

3 - 17995 kr